workshops voor bedrijven

Bij Proost in Breda bieden wij verschillende workshops aan, zo ook voor bedrijven. Wil jij dus graag een leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje organiseren en ben je op zoek naar een workshop? Dan ben je bij Proost in Breda aan het goede adres!

De mogelijkheden bij Proost

Voor zowel grote als kleinere bedrijven is het mogelijk om een workshop te boeken bij ons. Vanaf 9 personen boek je al een workshop, maar voor grotere groepen is dit ook mogelijk. Proost heeft drie verschillende binnenruimtes en een sfeervol dakterras, waardoor er genoeg ruimte is voor grotere groepen. De capaciteit wisselt van 150 tot 450 personen. Onze standaard workshops bestaan uit cocktailworkshop, gin tonic workshop, vodka workshop en verschillende proeverijen (whisky, vodka, rum, bier). Maar wij denken graag met jou mee over een passende workshop voor jouw gezelschap.

workshop & dineren

Naast het volgen van een workshop is het ook mogelijk om bij ons te barbecuen of een walking diner te houden. Dit kan uiteraard ook gecombineerd worden met een gezellige workshop. Onze workshops duren gemiddeld twee uur, waarna je kan aansluiten bij een heerlijk diner op het dakterras of in één van onze ruimtes.

geinteresseerd?

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor een bedrijfsworkshop. Laat ons dan ook vooral weten wat je voorkeuren en wensen zijn, zodat we wellicht iets op maat kunnen samenstellen voor je.