rum proeverij

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe een 15 jaar oude rum smaakt? Dat kan tijdens een rum proeverij bij Proost in Breda. Tijdens deze rum proeverij leer jij namelijk samen met jouw vrienden, familie of collega’s alles over rum. Zoals de geschiedenis, het brouwproces en de verschillende smaken en toepassingen van rum.

Bij Proost in Breda worden verschillende proeverijen georganiseerd, waaronder een rum proeverij. Bij elke proeverij wordt er een selectie gemaakt van verschillende merken en producten, waardoor je juist ook de unieke toepassingen en combinaties kunt proeven. Tijdens elke proeverij maakt onze bartender er een unieke ervaring van, zodat jij de verschillende smaken kan proeven en ook kan ontdekken welke rum jij bijvoorbeeld het lekkerst vindt.

De mogelijkheden bij Proost

Al onze proeverijen worden georganiseerd in de Skybar, een prettige ruimte waar al onze premium drankenmerken staan, voor zowel de proeverij als voor een gezellige borrelavond met vrienden, familie of collega’s. Wil jij graag een rum proeverij boeken? Dat kan al vanaf 9 personen voor maar €32,50 per persoon (incl. BTW). Uiteraard moet iedereen dan wel 18+ zijn. Omdat wij graag iedereen een unieke beleving willen geven tijdens de proeverij, hanteren wij een maximum van 30 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en jouw gezelschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een reserveringsverzoek. Wij organiseren graag een unieke rum proeverij voor jou en jouw gezelschap!