Proost in Breda

Diner bij Proost

Wil je graag een gezellig diner organiseren bij Proost in Breda? Dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende afwisselende ruimtes die geschikt zijn voor een gezellig diner met vrienden of familie. Zo kun je in de zomer maanden genieten van het dakterras met prachtig uitzicht op de Grote Kerk van Breda. En in de winter maanden kun je genieten van een heerlijk diner in één van onze binnen ruimtes. 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor jou en jouw gezelschap! 

Bites & borrel

Bij Proost in Breda bieden wij verschillende mogelijkheden aan, en zo ook Bites & Borrel. Dit is een ideale combinatie van een gezellige workshop en een hapje eten in de vorm van een BBQ op het dakterras of één van onze buffetten binnen. Daarnaast kun je bij ons ook een gezellige borrel organiseren waarbij wij uiteraard voor de nodige lekkere hapjes zorgen. Zo kun jij de gehele avond genieten met jouw gezelschap van Bites & Borrel!

groepsarrangementen
BBQ Proost

BBQ bij Proost

Wil jij ook genieten van een heerlijke barbecue op het dakterras samen met jouw gezelschap? Dat kan bij Proost in Breda! Proost biedt namelijk een heerlijke barbecue op maat aan op hun dakterras. De barbecue wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen, zo kun je kiezen uit vlees, vis en vegetarisch en kun je de barbecue ook uitbreiden met een drankarrangement of workshop. Voor maar €21,50 p.p. kun je genieten van een de standaard barbecue (vlees / vis / vega).

Tapas en buffetten

Wil jij ook genieten van een heerlijk diner samen met jouw vrienden of familie? Dat kan bij Proost in Breda in verschillende ruimtes. Wij kunnen meerdere vormen van diner verzorgen voor jou en jouw gezelschap. Zo kun je denken aan heerlijke tapas of juist een buffet. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om zo een diner op maat voor je samen te stellen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Proost in Breda
Barbecue voor bedrijven

Workshop & BBQ

Wil je graag voorafgaand aan het diner een leuke workshop volgen samen met jouw gezelschap? Dat is uiteraard ook mogelijk! Wij bieden bij Proost verschillende workshops en proeverijen aan voor zowel grote als kleine groepen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

Groepsarrangementen

Wil jij graag voor een grotere groep een uitje organiseren? Dat is ook mogelijk bij Proost in Breda. Wij hebben namelijk verschillende zalen waar grotere groepen plaats kunnen nemen. Deze capaciteit verschilt van 50 personen tot 450 personen, dus ruimte is er zeker! Uiteraard denken wij dan ook graag met je mee over welk arrangement passend voor jouw gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden?

proost in breda