zaalhuur voor bedrijven

Ben jij op zoek naar de ideale ruimte voor een bedrijfsuitje, productpresentatie of diner met een grote groep? Dan heb je bij Proost in Breda genoeg keuze. Proost in Breda is een horecazaak gelegen aan de Vismarktstraat 20, midden in het centrum van Breda. En beschikt over vier verschillende ruimtes die volledig naar wens ingericht kunnen worden. De zalen verschillen in grootte, stijl en karakter, zo ben je altijd verzekerd van een passende oplossing!

De mogelijkheden bij Proost

Proost in Breda heeft drie mooie binnenruimtes en een sfeervol dakterras met uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Zo is het dus mogelijk om bijvoorbeeld een productpresentatie te houden in één van de zalen binnen, om vervolgens gezellig te gaan barbecueën op het dakterras. Je kunt de zalen al per dagdeel huren vanaf €200,- en voor een gehele dag vanaf €500,- Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden om de dag in te vullen.

voorzieningen & bereikbaarheid

In elke zaal worden de voorzieningen volledig naar behoefte en wens ingericht. Maar daarnaast beschikt elke ruimte standaard over een full option bar en professionele licht- en geluidsinstallaties.

Bereikbaarheid

Proost in Breda is goed te bereiken, aangezien het gelegen is in het centrum van Breda. De dichtsbijzijnde parkeergarage is De Prins, maar daarnaast is de parkeergarage De Barones ook op loopafstand.