Ruimtes en dakterras

Proost in Breda heeft meerdere ruimtes verdeeld over drie verdiepingen en heeft daarnaast ook een sfeervol dakterras met uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Kom alles te weten over onze ruimtes & dakterras en de mogelijkheden.

de grote zaal

Wanneer je bij Proost in Breda binnenkomt, loop je gelijk de grote zaal in. Aan de voorkant van de grote zaal bevindt zich een gezellige, grote borrelbar met het karakter van een bruin café waar je gezellig kunt zitten om een biertje of wijntje te drinken. Wanneer je de grote zaal verder inloopt, kom je bij de cocktailbar, waar je ook gezellig kunt zitten en kunt toekijken hoe jouw unieke cocktail wordt gemaakt. Een stukje verderop in de grote zaal vind je onze dansvloer met eigen DJ Booth en nog een extra bar. Deze ruimte heet niet voor niets de Grote Zaal, want het heeft een capaciteit van 450 mensen. Binnen deze ruimte zijn dus veel mogelijkheden om een feestje te geven, een presentatie te houden of gezellig te borrelen met vrienden, familie of collega’s.

't Pakhuys

Op onze eerste verdieping vind je ‘t Pakhuys, de garderobe, openslaande deuren naar het Dakterras en toegang tot de rookruimte. Deze ruimte heeft zijn naam te danken aan het uiterlijk van een traditionele opslagruimte, maar dan uiteraard wel iets gezelliger gemaakt dankzij het gebruik van hout en warme tinten. In ‘t Pakhuys staat een full option bar en is voorzien van een professioneel licht- en geluidsplan. Met een capaciteit voor maximaal 250 mensen is ‘t Pakhuys een ideale ruimte voor grotere feesten, borrels of verjaardagen. Maar daarnaast kun je deze ruimte ook inrichten voor een walking dinner of als uitbreiding op het gezellig dakterras.

rookruimte

Bij Proost in Breda is er een overdekte rookruimte aanwezig op de eerste verdieping, want er is niks zo irritant als roken in de regen of in de kou. Onze rookruimte is aangekleed als gezellig bruin café en heeft uiteraard ook muziek, zodat je niks van het feestje hoeft te missen.

Skybar

Wanneer je nog een trap hoger neemt, kom je bij de Skybar uit op de tweede verdieping. Deze ruimte bevindt zich in de nok van ons pand en heeft een chique entree. De Skybar is namelijk uitgerust met de meest uiteenlopende exclusieve dranken en daar hoort natuurlijk een bijpassend interieur bij. In deze ruimte kun je terecht met maximaal 50 mensen, wat de Skybar tot ideale ruimte maakt voor verjaardagen, workshops en borrels met vrienden, familie of collega’s.

Het dakterras

Naast de verschillende ruimtes binnen, heeft Proost in Breda ook nog een sfeervol dakterras. En niet zomaar een dakterras, vanaf hier heb je namelijk uniek uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Bij lekker weer kun je op het dakterras genieten van XXL cocktails, zomerse drankjes en uiteraard van een heerlijke BBQ! Onze chef steekt graag de barbecue voor jou en jouw gezelschap aan en houdt daarbij natuurlijk rekening met eventuele dieetwensen. Op het dakterras is ruimte voor maximaal 150 mensen, waardoor het een ideale buitenruimte is voor een borrel of diner in de zomerse maanden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gelegenheid?