zaal huren in breda

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, borrel, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Dan ben je bij Proost in Breda aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over drie verschillende, ruime zalen én een dakterras. Alle zalen zijn verschillend in grootte, karakter en uitstraling. Zo past één van de ruimtes altijd wel binnen jouw idee!

zaal huren incl. activiteit

Je kan bij Proost ook verschillende activiteiten boeken. Zo bieden wij namelijk verschillende arrangementen aan incl. een gezellig diner of een proeverij van verschillende dranken. Daarnaast hebben wij ook verschillende workshops, zoals bijvoorbeeld een cocktailworkshop. Deze activiteiten kun je los boeken bij het huren van een zaal en zijn dus niet verplicht! Je mag de ruimte ook gebruiken voor je eigen invulling, maar uiteraard denken wij graag met je mee om er een onvergetelijke dag of avond van te maken!  

De mogelijkheden bij Proost

Alle ruimtes zijn weer anders van elkaar, qua grootte, uitstraling en karakter. Zo is er altijd wel een ruimte die geschikt is voor jouw gelegenheid. Alle ruimtes zijn ingericht met een full option bar en een DJ booth, zo kun je dus alles naar jouw hand zetten met uiteraard hulp en advies vanuit ons. Je kunt de ruimtes al huren vanaf €200,- voor een dagdeel, of voor €500,- voor een gehele dag. Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden met betrekking tot de huur van de zalen.

Je kunt altijd meer informatie vinden over de zalen op onze website, zaalhuurinbreda.nl. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!