friday night live

Over Proost in breda

Bij Proost heb je gegarandeerd een gezellige dag of avond! Zo kun je namelijk genieten van een heerlijke cocktail of gin tonic aan de cocktailbar, of juist je moves laten zien op één van onze dansvloeren. Elke week staan er verschillende uitgaansconcepten op de agenda, zodat jij optimaal kunt genieten van het weekend met jouw vrienden.

Meer zin in een BBQ? Dat kan op ons sfeervolle dakterras met uniek uitzicht op de Grote Kerk van Breda! Op ons dakterras schenken wij ook als enige in Breda de XXL Cocktails! Lees alles over wat er bij Proost in Breda te beleven valt…

"Kom ook met ons Proosten"

Werken bij Proost in breda

Ben jij net zo enthousiast over Proost in Breda als ons en wil je graag bij ons komen werken? Bekijk dan snel onze huidige vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast personeel dat ons team komt versterken, voel je dus vrij om ons een sollicitatie te sturen.

Vacature Proost in Breda
Proost in Breda

huur onze ruimtes

Proost in Breda beschikt over verschillende ruimtes en een sfeervol dakterras, welke allen gereserveerd kunnen worden voor feesten, borrels of groepsarrangementen. Geniet dus samen met jouw gezelschap in een unieke omgeving van een workshop, borrel of thema-feest.

Evenementen

Naast onze wekelijkse uitgaansconcepten worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd. Zo kun je denken aan Het Grote Studentenfeest, de Popronde in Breda, officiële afterparty’s en het Jazz festival. Blijf ook op de hoogte van onze evenementen.

Crazy Thursday
"Geniet zowel binnen als buiten!"
proost in breda

Ook Voor bedrijven

Proost in Breda biedt als horecazaak verschillende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Met een sfeervol dakterras en meerdere ruimtes variërend in grootte, stijl en karakter ben je als bedrijf altijd verzekerd van een passende oplossing. Of je nu wilt vergaderen, dineren of een product presenteren, wij denken graag met je mee!

Sfeerimpressie

Ben je door het lezen van onze website benieuwd geworden naar hoe het er dan allemaal uitziet? Bekijk dan onze sfeerimpressie en laat je verrassen door de verschillende ruimtes en uitgaansconcepten.

NYE Proost in Breda