Cocktailworkshop breda

Heb jij altijd al de ins en outs willen weten van cocktails en ben je op zoek naar een toffe workshop om te volgen met vrienden, familie of collega’s? Dan is de cocktailworkshop bij Proost in Breda wellicht iets voor jullie. Tijdens deze twee uur durende cocktailworkshop leer jij namelijk samen met jouw vrienden, familie of collega’s alle details van cocktails.

Kom alles te weten over hoe cocktails zijn ontstaan, welke smaken perfect bij elkaar passen en uiteraard ook hoe je de perfecte cocktail maakt. Je gaat tijdens deze cocktailworkshop zelf aan de slag met de ingrediënten en leert hoe je een goede cocktail moet shaken. Dat alles voor maar €32,50 per persoon (incl. BTW).

De mogelijkheden bij Proost

Een cocktailworkshop bij Proost in Breda staat garant aan gezelligheid met een vleugje kennis. Voor deze workshop zijn er meerdere mogelijkheden en houden wij graag rekening met eventuele wensen. De cocktailworkshop is te boeken vanaf 9 personen, welke allemaal een minimale leeftijd moeten hebben van 18 jaar.  

Mocktail workshop

Een van de mogelijkheden is het volgen van een mocktail workshop. Wil jij graag jouw vrienden verrassen met een leuke cocktailworkshop, maar willen of kunnen er een paar mensen geen alcohol drinken? Géén enkel probleem! Voor hun is er een mocktail workshop beschikbaar. Ofwel, heerlijke cocktails maken zonder alcohol! Ideaal voor bijvoorbeeld een gezellige babyborrel.

Cocktailworkshop met BBQ

Van cocktails kun je wel eens honger krijgen… komt het dan even goed uit dat je jouw cocktailworkshop kunt combineren met een heerlijke barbecue op ons Dakterras! Leer alles over hoe jullie het beste cocktails kunnen maken en schuif daarna zorgeloos aan bij een vers bereide barbecue. Uiteraard houden wij met de bbq ook rekening met eventuele dieetwensen en bieden wij verschillende barbecue-menu’s aan (vis, vlees en vega). Een Cocktailworkshop in combinatie met een BBQ boek je al vanaf €54,- p.p. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en helpen je ook graag verder met het samenstellen van jouw ideale cocktailworkshop. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of natuurlijk al een reserveringsaanvraag plaatsen.