Shake & bbq

Wil jij ook graag samen met jouw vrienden, familie of collega’s alle ins en outs leren van cocktails en daarna genieten van een heerlijke barbecue? Dan is een Shake & BBQ arrangement iets voor jou. Met dit arrangement geniet je namelijk van een cocktailworkshop en aansluitend een heerlijke BBQ op maat. Dankzij de verschillende zalen bij Proost in Breda kun je ervoor kiezen om de cocktailworkshop binnen te volgen om vervolgens op het dakterras te genieten van de BBQ. 

Uiteraard houden wij binnen het Shake & BBQ arrangement rekening met jouw wensen en eventuele dieetwensen voor de BBQ. 

de cocktailworkshop

Kom tijdens een twee uur durende cocktailworkshop alles te weten over cocktails. Wat is de geschiedenis, welke smaken passen er nou echt goed bij elkaar en misschien nog wel het belangrijkste, hoe maak je nu eigenlijk een perfecte cocktail? Tijdens de cocktailworkshop ga je zelf aan de slag met de verschillende ingrediënten en leer je dus hoe je de perfecte cocktail moet shaken. Er komen verschillende cocktails aan bod, van de klassiekers als een Mojito tot aan verfrissende en vernieuwende cocktails. 

lekkere BBQ

Geniet na de workshop van een heerlijke BBQ op het dakterras! De barbecue wordt samengesteld op basis van jouw wensen en eventuele dieetwensen. Zo kun je kiezen uit vlees, vis en vegetarisch en kun je zelfs de barbecue uitbreiden met een drankarrangement. Terwijl jij geniet van een heerlijke cocktail of zomers drankje op het dakterras, bereidt onze chefkok het diner klaar op de BBQ. Zo kun jij onbezonnen genieten van jouw gezelschap en het uitzicht! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij genieten van een Shake & BBQ arrangement met jouw gezelschap en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of reserveer direct jouw datum. Een Shake & BBQ arrangement boek je al vanaf €54,- per persoon (incl. BTW). Wij bespreken graag alle details of vragen met je door. Neem dus gerust contact met ons op over de mogelijkheden.