Proost in Breda

Proost voor bedrijven

Proost in Breda biedt als horecazaak verschillende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Zo is het mogelijk om in onze zalen een productpresentatie of vergadering te houden, maar daarnaast kunnen wij de zalen ook omtoveren voor een mooie bedrijfsfeest of personeelsuitje. 

Uiteraard kun je ook op ons dakterras barbecuen met het gehele bedrijf! 

"Voor zowel grote als kleine bedrijven"

zaalhuur in breda

Met een sfeervol dakterras en meerdere ruimtes variërend in grootte, stijl en karakter ben je altijd verzekerd van een passende oplossing. Zo kun je al één van onze ruimtes huren voor een dagdeel of een gehele dag, vanaf 50 personen. Onze grootste zaal heeft een capaciteit van 450 personen. Zo is er dus altijd een ruimte beschikbaar voor jouw gezelschap.

zaalhuur breda
Barbecue voor bedrijven

BBQ voor bedrijven

Wil je graag gezellig dineren of barbecueën met het bedrijf? Dat is mogelijk bij Proost in Breda. Op ons sfeervolle dakterras kun je namelijk barbecueën of dineren. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen en kan er van te voren besproken worden wat er geserveerd gaat worden.  

workshops voor bedrijven

Ben je op zoek naar een gezellig personeelsuitje in Breda? Dan is een workshop bij Proost in Breda misschien wel een leuk idee! Wij bieden verschillende workshops aan voor kleine en grotere groepen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een cocktailworkshop of een whisky tasting, maar er zijn uiteraard nog veel meer opties.  

Gin tonic workshop
NYE Proost in Breda

bedrijfsarrangementen

Bij Proost in Breda zijn er ook verschillende arrangementen voor bedrijven beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een van onze workshops combineren met een gezellige barbecue, of juist een walking dinner. Wij denken graag met je mee over het perfecte uitje!

Offerte op maat

Wij begrijpen dat het ene bedrijf het andere bedrijf niet is, en daarom kun je bij ons gewoon een offerte op maat aanvragen. Vul alle details in en dan gaan wij aan de slag voor jou om een passende offerte te maken.

proost in breda