workshop & bbq

Wil jij graag voor vrienden, familie of collega’s een leuke avond organiseren? Dan ben je bij Proost in Breda aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende leuke workshops aan en daarnaast kun je bij ons ook barbecueën op het Dakterras of genieten van een lopend buffet binnen. Zoals je misschien weet beschikt Proost in Breda over meerdere zalen, variërend in grootte, en heeft Proost een mooi dakterras. Zo kun je zowel in de zomer als in de winter genieten van workshops & een BBQ met jouw gezelschap.

cocktailworkshop & bbq

Een van de mogelijkheden is een verfrissende cocktail workshop i.c.m. een heerlijke BBQ op het dakterras. Tijdens deze twee uur durende cocktail workshop leer je alles over de geschiedenis van de cocktail en krijg je natuurlijk de kneepjes uit het vak te leren. Zo kun je na deze workshop zelf ook cocktails samenstellen en shaken! Wanneer de cocktail workshop is afgelopen kun je op het dakterras aanschuiven bij een heerlijke BBQ. Uiteraard wordt er met de barbecue ook rekening gehouden met eventuele dieetwensen. Zo kun je kiezen uit vis, vlees of vegetarische menu’s.

nog meer mogelijkheden

Naast een cocktail workshop zijn er natuurlijk nog andere workshops die je kunt combineren met een heerlijke barbecue of buffet. Zo organiseren wij ook vodka, whisky en bier proeverijen en kun je ook een Gin Tonic workshop volgen. Al onze proeverijen en workshops zijn te boeken vanaf 9 personen, waarvan iedereen uiteraard wel 18+ moet zijn.

Tijdens de proeverijen en workshops leer je alle ins en outs over de desbetreffende drank en leer je ook hoe je ze op verrassende manieren kunt toepassen.

liever alcoholvrij?

Wil je graag een workshop en een BBQ op het dakterras, maar drink je liever geen alcohol? Géén enkel probleem. Wij organiseren namelijk ook mocktail workshops, waarbij je alle ins en outs leert van cocktails, alleen dan alcoholvrij! Leer dus ook hoe je unieke mocktails kunt samenstellen en shaken.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij graag een workshop & BBQ boeken voor jou en jouw gezelschap? Dat is natuurlijk mogelijk. De workshops & BBQ boek je al vanaf €54,- per persoon (incl. BTW). Vraag vrijblijvend een offerte aan, of kom met ons in contact als je nog vragen hebt!