Barbecue voor bedrijven

Wil jij graag een barbecue organiseren voor het bedrijf? Dan ben je bij Proost in Breda aan het juiste adres. Op ons sfeervolle dakterras met uitzicht op de Grote Kerk van Breda geniet je namelijk van een heerlijke barbecue volledig op maat.

groot of klein gezelschap

Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, elke barbecue is mogelijk. Je kunt als bedrijf het volledige dakterras afhuren, of alleen een barbecue reserveren. Het dakterras heeft een capaciteit van 150 personen en is daardoor een ideale plek voor een gezellige barbecue voor het gehele bedrijf. Wij kunnen ook het dakterras aankleden in de bedrijfskleuren of met het logo van het bedrijf of eventuele partners. Zo kun je met elk gezelschap terecht!

Barbecue op maat

Uiteraard wordt er tijdens de barbecue rekening gehouden met eventuele dieetwensen, maar het is ook mogelijk om vooraf samen te bespreken welke gerechten je graag op de barbecue ziet verschijnen. Zo is er keuze uit vis, vlees en vegetarisch en is een volledige barbecue op maat ook mogelijk. Onze chef kok houdt graag rekening met jouw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij graag een barbecue op ons dakterras reserveren of een offerte aanvragen? Dat is mogelijk. Wij sturen je graag een vrijblijvende offerte toe en bespreken graag de verdere details met je. Mochten er nog vragen zijn, horen wij dat uiteraard ook graag!