groepsarrangement

workshops breda

Wil jij graag een workshop volgen in Breda met jouw vrienden, collega’s of familie? Dat is mogelijk bij Proost in Breda, want wij bieden verschillende workshops aan in het hartje van het centrum. Zo kun je bij ons genieten van een Cocktail workshop, Gin & Tonic workshop, Vodka workshop en een workshop i.c.m. een BBQ. Een cocktail workshop of een tasting boek je al vanaf €32,50 p.p. 

Voor zowel grote als kleine groepen

cocktail workshop

Leer tijdens deze twee uur durende cocktail workshop alles over de geschiedenis, de ingrediënten en het maken van een perfecte cocktail. Onze bartender neemt jullie mee op reis langs alle verschillende smaken en ingrediënten van de meest bekende maar ook de meest unieke cocktails. Uiteraard mag je tijdens deze workshop alles proeven!

Cocktailworkshop
gin tonic workshop

gin tonic workshop

Zijn jullie helemaal fan van Gin & Tonic en zijn jullie eigenlijk wel benieuwd naar hoe dit is ontstaan en hoe je de perfecte Gin & Tonic maakt? Tijdens deze workshop wordt alles uitgelegd over de geschiedenis van Gin & Tonic en kom je er uiteraard achter hoe je het beste een Gin & Tonic kan samenstellen.

vodka workshop

Wist je dat Vodka één van de meest gebruikte spirits is wereldwijd? Er zijn ontelbaar veel smaken Vodka, welke allemaal gebruikt kunnen worden in het maken van verschillende drankjes. Tijdens de Vodka workshop leren jullie alles over deze verschillende smaken en toepassingen.

proeverij proost in breda
BBQ Proost

Workshop & BBQ

Wil jij graag samen met jouw gezelschap na de workshop nog een hapje eten? Dat kan ook bij Proost in Breda. Wij hebben namelijk een sfeervol dakterras waar wij geregeld BBQ’s organiseren. Aansluitend aan jouw workshop kun je een heerlijke barbecue boeken op het dakterras. Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen en kun je kiezen uit vegetarisch, vis of vlees voor op de BBQ.