groepsarrangementen

Wil jij graag voor een grotere groep iets leuks organiseren in Breda? Dan ben je bij Proost in Breda aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere groepsarrangementen voor grotere groepen. Daarnaast hebben wij vier verschillende ruimtes en een sfeervol dakterras, waar jij samen met jouw gezelschap terecht kunt.

Borrel & bites

Afhankelijk van de grootte van jouw groep kun je bij ons een ruimte, of gedeelte van de ruimte huren voor een gezellige Borrel & Bites. Tijdens een Borrel & Bites schenken wij drankjes naar keuze en serveren wij bijpassende hapjes. Uiteraard bespreken we voorafgaand welke hapjes en de hoeveelheid. Zodat de hapjes altijd in de smaak vallen en jij onbezorgt kunt genieten van de borrel met jouw vrienden, familie of collega’s. Geef je graag een thema-feest? Geen enkel probleem! Daar houden wij van, dus wij helpen je graag met de aankleding van de ruimte en natuurlijk de nodige inspiratie!

BBQ op het dakterras

Wil jij graag met een grotere groep barbecueën en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Op ons sfeervolle dakterras kun je gezellig barbecueën met grote groep tot maximaal 150 mensen. Je kunt vooraf aangeven of je graag vegetarisch, vis, vlees of een combinatie hiervan wilt voor op de BBQ. Zo kun je tijdens het eten lekker genieten samen met jouw gezelschap.

Vrijgezellenfeest in breda

Zoek jij een toffe locatie om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan denken wij graag met je mee! Wij hebben namelijk verschillende ruimtes waar we allerlei activiteiten kunnen organiseren voor zowel kleine als grotere groepen.

Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag verder met het bedenken van een tof uitje voor jouw gezelschap. Of jouw groep nu in totaal 20 of 200 personen zijn, voor alles is een unieke passende oplossing!