gin proeverij

Wist jij dat er maar liefst 2.500 verschillende soorten Gin smaken zijn? Kom meer te weten over deze smaken tijdens een Gin proeverij bij Proost in Breda. Tijdens deze gin proeverij neemt onze bartender je mee op reis langs alle verschillende gins. Leer meer over de geschiedenis, herkomst en smaken van gins.

Naast dat Gin nu een populair drankje is, werd het vroeger ook al veel gedronken. Het werd vroeger zelfs gezien als een medicatie tegen Malaria in combinatie met tonic, door het hoge Kinine gehalte. Tegenwoordig is dit gehalte in de tonic iets lager, en smaakt de tonic daardoor iets minder bitter. Tijdens de Gin proeverij kom je meer te weten over deze feitjes.

De mogelijkheden bij Proost

De Gin proeverij wordt gegeven in de Skybar, een unieke en sfeervolle ruimte op de derde verdieping. De Skybar is ingericht met al onze premium dranken voor de verschillende proeverijen en uiteraard ook gezellige borrels in het weekend.

Een Gin proeverij boek je al vanaf €32,50 per persoon (incl. BTW). Een proeverij boek je vanaf minimaal 9 personen en maximaal 30 personen. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of reserveer direct jouw datum.