Gin tonic workshop

Gin & Tonic is tegenwoordig niet meer weg te denken tijdens een gezellige borrelavond. Ben jij benieuwd naar hoe de perfecte Gin & Tonic wordt bereidt? Leer dan samen met jouw vrienden, familie of collega’s alle ins en outs van deze bereidingen tijdens een Gin & Tonic workshop.

Facts & Fun 

Tijdens de twee uur durende Gin & Tonic workshop wordt je alles verteld over de rijke geschiedenis van Gin & Tonic en leer je ook meer over de zogezegde heilzame werkingen van dit speciale drankje. Uiteraard ga je tijdens deze workshop ook aan de slag met het zelf samenstellen van een Gin & Tonic na het proeven van de verschillende ingrediënten.

De mogelijkheden bij Proost

Krijg jij door dit te lezen ook zin in een Gin & Tonic workshop en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Deze workshop is te boeken vanaf 9 personen, waarvan iedereen natuurlijk wel 18+ dient te zijn. Voor €32,50 per persoon (incl. BTW) boek je al een Gin & Tonic workshop. Mocht je daarna zin hebben om nog een hapje te blijven eten, is dat ook mogelijk! Op ons sfeervolle dakterras bieden wij namelijk een smakelijke BBQ aan voor na de workshop. Lees hier meer over op onze pagina BBQ op het dakterras. Een workshop in combinatie met een BBQ boek je al vanaf €54,- per persoon (incl. BTW).

gin tonic workshop boeken?

Wij leggen je graag meer uit over de mogelijkheden voor jou en jouw gezelschap. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, of uiteraard een reserveringsaanvraag insturen. Wij helpen je graag verder met het samenstellen van een gezellige Gin & Tonic workshop!