Vodka workshop

Iedereen is wel bekend met het drankje Vodka – Red Bull, maar wist je dat Vodka één van de meest gebruikte spirits is wereldwijd? Er zijn namelijk ontelbaar veel verschillende smaken vodka die veel worden gebruikt in drankjes. Kom meer te weten over deze drankjes en proef de verschillende smaken tijdens een Vodka workshop.

Skybar

De Vodka workshop wordt gegeven in de Skybar bij Proost in Breda. Een sfeervolle ruimte met allerlei premium drankmerken. Zo ook de verschillende Vodka smaken en de andere ingrediënten die nodig zijn om een heerlijk drankje samen te stellen. De Vodka workshop wordt al gegeven vanaf 9 personen, waarvan iedereen uiteraard wel 18+ dient te zijn.

De mogelijkheden

Je boekt een Vodka workshop voor maar €32,50 per persoon (incl. BTW). Tijdens deze twee uur durende workshop leer je alles over de geschiedenis van Vodka, de verschillende smaken en uiteraard de toepassingen in verschillende drankjes. Leer samen met jouw gezelschap hoe je ingrediënten met elkaar combineert om een perfect drankje te maken met Vodka.

vodka workshop & BBQ

Heb jij na de workshop zin om ook te blijven eten? Dat is zeker mogelijk! Wij bieden namelijk combinatie-deals aan. Zo geniet je van een twee uur durende workshop en aansluitend een BBQ voor maar €54,- per persoon (incl. BTW). Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen voor de BBQ en kun je kiezen uit vegetarisch, vis of vlees.

vodka workshop boeken?

Stuur ons dan een reserveringsaanvraag voor jouw datum en het aantal mensen. Wij nemen dan contact met je op om alle details verder af te spreken, zodat jij samen met jouw gezelschap optimaal kunt genieten tijdens de workshop. Je kunt ook vrijblijvend met ons contact opnemen als je nog vragen hebt over de Vodka workshop. Wij helpen je graag verder, Proost!