vodka proeverij

Ben jij een Vodka liefhebber en ben je benieuwd naar de geschiedenis en mogelijkheden? Dan is een Vodka proeverij een leuke optie! Samen met jouw gezelschap leer je tijdens deze twee uur durende Vodka proeverij alle ins en outs over de meest gedronken spirit. Wist je bijvoorbeeld dat er ontelbare varianten aan smaken zijn en je echt werkelijk alles kunt maken met Vodka?

Leer tijdens de Vodka proeverij alle details over dit bekende drankje, proef de verschillende smaken en ga aan de slag met het combineren van vodka’s in verschillende cocktails! Een Vodka proeverij boek je al vanaf 9 personen, welke wel allemaal minimaal 18 jaar oud moeten zijn, voor maar €32,50 per persoon (incl. BTW).

honger gekregen?

Hebben jullie honger gekregen na de Vodka proeverij? Géén enkel probleem! Het is namelijk mogelijk om in combinatie met de proeverij ook een barbecue of buffet te reserveren. Zo kun je na afloop van jullie proeverij genieten van een goed verzorgde barbecue op het dakterras of een heerlijk uitgebreid buffet binnen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen en kun je kiezen uit verschillende menu’s, zoals vis, vlees of vegetarisch.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb jij zin gekregen in een glaasje Vodka en ben je benieuwd wat Proost in Breda kan betekenen voor jou en je vrienden, familie of collega’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur alvast een reserveringsaanvraag toe. Wij helpen je graag bij het bedenken van een perfecte proeverij en het invullen van de details.