whisky proeverij

Ben jij een groot whisky fan en wil je graag samen met jouw vrienden, familie of collega’s een whisky proeverij bijwonen? Dat kan bij Proost in Breda! Tijdens de whisky proeverij horen jullie alles over de geschiedenis van whisky en krijg je verschillende bekende, nieuwe en ook originele whisky’s om te proeven.

Onze bartender legt jullie graag alles uit over de verschillende whisky’s en wat het verschil maakt in de smaak. Er zijn namelijk allerlei variaties op het gebied van whisky. Zo komen de Irish, Bourbon, Rye Whisky, Scotch Single Malt en Peated whisky’s allemaal aan bod bij de whisky proeverij!

De mogelijkheden bij Proost

Onze whisky proeverij wordt gegeven op de derde verdieping, in de Skybar. Voor een proeverij geldt een minimum van 9 personen en een maximum van 30 personen, waarvan iedereen uiteraard boven de 18 jaar behoort te zijn. In onze Skybar vind je allerlei unieke en premium dranken, die worden gebruikt tijdens proeverijen of een gezellige borrel. Een whisky proeverij is al te boeken vanaf €32,50 per persoon (incl. BTW).

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als je nog vragen hebt, of natuurlijk een reserveringsaanvraag doen als je graag een proeverij wilt boeken. Laat je ook verrassen door meerdere A-merken tijdens de whisky proeverij en leer alles over jouw favoriete drankje!