Shake & Dine

Met een Shake & Dine arrangement leer je samen met jouw gezelschap alle ins en outs over cocktails en geniet je vervolgens van een goed verzorgd diner. Samen met jouw vrienden, familie of collega’s volg je namelijk eerst een cocktailworkshop, waarin de geschiedenis, de ingrediënten en misschien nog wel belangrijkste “how it’s made” aan bod komen. Wanneer jullie het shaken onder de knie hebben, kunnen jullie aanschuiven bij een heerlijk op maat geserveerd diner. Zo kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een diner zoals; BBQ, tapas, walking diner of een buffet. 

Uiteraard houden wij bij het Shake & Dine arrangement rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. 

Dineren bij Proost in Breda

Bij Proost in Breda bieden wij verschillende mogelijkheden om te dineren. Zo kun je kiezen voor een heerlijke BBQ, een buffet of geniet je juist van meerdere hapjes met het tapas-diner. Voor ieder wat wils en uiteraard wordt er rekening gehouden met wensen en eventuele dieetwensen. Zo kun je altijd kiezen uit vlees, vis of vegetarisch maar vinden wij het ook heel leuk om een geheel persoonlijk menu samen te stellen. Zo komt er altijd iets unieks op tafel tijdens het Shake & Dine arrangement met jouw gezelschap. Daarnaast kan het diner ook uitgebreid worden met een drankarrangement, zodat je zeker bent dat er niks ontbreekt. 

De cocktailworkshop

Tijdens een twee uur durende cocktailworkshop leer jij samen met jouw gezelschap alles over cocktails en de bereiding. Uiteraard komt er ook een gedeelte geschiedenis en ingrediënten aan bod, maar de focus ligt op het samenstellen en shaken van verschillende cocktails. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met echte klassiekers en leer je ook juist vernieuwende en verrassende cocktails te maken. Welke ingrediënten passen nu eigenlijk goed bij elkaar? En wat gebruik je vaak als basis in een cocktail? Dit leer je allemaal tijdens de cocktailworkshop! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij na het lezen wel benieuwd naar de mogelijkheden van een Shake & Dine arrangement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of reserveer alvast jouw datum. Een Shake & Dine arrangement boek je al vanaf €54,- per persoon (incl. BTW) en kan zowel in de zomer als in de wintermaanden geboekt worden. Proost in Breda beschikt namelijk over verschillende ruimtes en een mooi dakterras.