Bites & borrel

Wil jij graag een gezellige borrel organiseren voor jouw vrienden, familie of collega’s? Dan is Bites & Borrel misschien wel iets voor jou. Proost in Breda beschikt over verschillende zalen en een mooi dakterras waar jij kunt borrel samen met jouw gezelschap. Tijdens een Bites & Borrel, kun je samen genieten van een heerlijke borrel in combinatie met bijpassende hapjes.

Tijdens de borrel kun je genieten van zomerse drankjes zoals Aperol Spritz, Corona’s of heerlijke cocktails maar daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van andere drankjes zoals speciaalbieren en wijn. Voor ieder wat wils tijdens de Bites & Borrel! Uiteraard houden wij met de hapjes ook rekening met eventuele dieetwensen en bespreken we altijd wat voor soort hapjes je graag wilt serveren tijdens de borrel.

De mogelijkheden bij Proost

Een borrel kun je natuurlijk organiseren voor een grote en een kleinere groep, beide zijn mogelijk bij Proost in Breda. Onze zalen verschillen namelijk ook in grootte en daarnaast kunnen wij ook enkele tafels reserveren. Zo is er altijd een passende oplossing voor jouw borrel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur een reserveringsaanvraag aan voor jouw datum. Wij denken graag met jou mee om er een onvergetelijke avond van te maken.