Bier proeverij

Weet jij alles van bier en wil je wel eens de kennis testen van jouw vrienden, familie of collega’s? Dat kan tijdens een bier proeverij bij Proost in Breda. Leer tijdens deze proeverij alles over de verschillende smaken van bier, het brouwproces en de combinatie van ingrediënten.

Tijdens de bier proeverij krijgen jullie verschillende pilsen en speciaalbieren te proeven, om naast de uitleg uiteraard ook zelf het verschil in smaak te proeven. Wist je namelijk dat je bier ook heel goed kunt combineren met verschillende gerechten? Net zoals met wijn, zijn er ook unieke en interessante combinaties te maken met specifieke gerechten en bier.

De mogelijkheden bij Proost

Leer tijdens deze twee uur durende bier proeverij dus alles over de verschillende smaken, het brouwproces en het combineren van bier of pils! De bier proeverij wordt gegeven bij ons in de Skybar, een unieke locatie op de derde verdieping, waar wij de proeverij aanbieden voor minimaal 9 en maximaal 30 personen. Uiteraard dient iedereen wel 18+ te zijn.

De bier proeverij boek je al vanaf €21,50 per persoon (incl. BTW) en is eventueel ook te combineren met een BBQ op het dakterras of een buffet binnen. Benieuwd naar de mogelijkheden?