Crazy Thursday

Crazy Thursday | Proost in Breda

Met Crazy Thursday ben je elke donderdag verzekerd van een legendarische avond vol feest, drank en verrassingen! En daar doen we twee keer per maand zelfs nog een schepje bovenop. Dan komen er namelijk bekende namen draaien, zoals La Fuente, Suyano, Billy the Kit, Vato Gonzalez of Roog.

VIP Treatment

Wil jij tijdens de Crazy Thursday’s behandeld worden als een echte VIP? Dan regelen we dat toch gewoon voor je. Als jij ervoor zorgt dat je samen met vijf vrienden om 23.00 u. Bij ons binnen bent, maak je automatisch kans op een VIP Treatment. Wat deze inhoudt, is elke week anders. Dus houd onze social media goed in de gaten!

Privé optreden bijwonen

Tijdens de Crazy Thursday kun jij een privé optreden van 20 minuten bijwonen van jouw favoriete DJ! Ook dit regelen wij gewoon voor je. Zorg ervoor dat je tijdens Crazy Thursday’s één van de Golden Tickets bemachtigd en je bent verzekerd van een plekje in de Heerenkamer voor een privé optreden!

Proost!

Uiteraard kan het Proosten niet ontbreken tijdens Crazy Thursday! En wij begrijpen als geen ander dat jij het liefst proost met een lekker drankje of een goed shotje. Daarom hebben wij tijdens Crazy Thursday elke keer een ander speciaal drankje voor jullie in de aanbieding.

Let’s get C R A Z Y!