vacatures breda

Bij Proost in Breda kunnen wij altijd enthousiast en klantvriendelijk personeel gebruiken. Dus heb jij altijd al graag bij ons willen werken? Solliciteer dan gewoon en wie weet sta jij dan binnenkort bij ons achter de bar.

floor manager gezocht

Ben jij goed in leidinggeven en werk je graag in de horeca? Dan ben jij diegene die wij zoeken. Als floormanager stuur je verschillende teams aan, zorg je dat de communicatie vlekkeloos verloopt én zorg je ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben! Lijkt dit je wat?

garderobe personeel

Wil jij graag bij ons werken en hang je graag in de slappe was? Dan pas jij perfect in onze garderobe! Voor de weekenden zijn wij per direct op zoek naar enthousiast en klantvriendelijk garderobe personeel. Samen met een team van 4 – 5 mensen maak jij de garderobe tot één van de gezelligste plekken bij Proost en zorg je ervoor dat de jassen netjes opgehangen of uitgegeven worden. Sta jij te springen om te beginnen?

bar personeel gezocht

Altijd al graag een keer bij ons achter de bar willen staan in plaats van ervoor? Grijp dan nu je kans, want wij zijn op zoek naar barpersoneel voor onze verschillende barren binnen. Zo hebben wij beneden drie barren, waarvan één cocktailbar, op de eerste verdieping nog een bar, en daarnaast nog een Skybar met premium drankenmerken. Ofwel, genoeg uitdaging! Wanneer kom jij achter de bar staan?

Kom jij bij ons werken?