gin tonic proeverij

Wist jij dat er maar liefst 2.500 verschillende soorten Gin smaken zijn? Kom meer te weten over deze smaken tijdens een Gin tonic proeverij bij Proost in Breda. Tijdens deze gin tonic proeverij neemt onze bartender je mee op reis langs alle verschillende gins en tonics. Leer meer over de geschiedenis, herkomst en smaken van zowel gins als tonics, maar uiteraard ook de combinatie van Gin & Tonic!

Naast dat Gin & Tonic nu een populair drankje is, werd het vroeger ook al veel gedronken. Het werd vroeger zelfs gezien als een medicatie tegen Malaria, door het hoge Kinine gehalte in de tonic. Tegenwoordig is dit gehalte iets lager, en smaakt de tonic iets minder bitter. Tijdens de Gin tonic proeverij kom je meer te weten over deze feitjes en proef je verschillende gins en tonics om ze vervolgens te kunnen combineren.

De mogelijkheden bij Proost

De Gin tonic proeverij wordt gegeven in de Skybar, een unieke en sfeervolle ruimte op de derde verdieping. De Skybar is ingericht met al onze premium dranken voor de verschillende proeverijen en uiteraard ook gezellige borrels in het weekend.


Een Gin tonic proeverij boek je al vanaf €32,50 per persoon (incl. BTW). Een proeverij boek je vanaf minimaal 9 personen en maximaal 30 personen. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of reserveer direct jouw datum.